Weekbrief 2

Printen

Is deze nieuwsbrief niet leesbaar, klk dan hier.

kop nieuwsbrief

datum: 20-08-2019
   
 

 Zaterdag 24 augustus 2019
15.00 uur: SV Noordeloos 1 - Peursum 1 (oefenen)
15.00 uur: Peursum 2 - Haaften 2 (oefenen) Scheidsrechter Dhr. Kruiswijk
12.30 uur: Peursum VR1 - GJS VR1 (oefenen) Scheidsrechter Dhr. Jongkind

Op zaterdag 24 augustus zullen de volgende teams deelnemen aan het Leen Stam toernooi bij VV Hardinxveld: JO8-1, JO9-1, JO10-1, JO11-1, JO13-1, JO15-1, JO19-1

Dinsdag 27 augustus 2019
20.00 uur: GJS 3 - Peursum 2 (oefenen)
Voor Peursum 1 zijn we nog op zoek naar een oefenwedstrijd voor dinsdag 27 augustus. 

 

Nieuws van de kantinecommissie van VV Peursum:

Beste leden,

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur en de nieuwe accommodatie is al in aanbouw. Voorlopig maken we nog gebruik van de huidige kantine, maar ten opzichte van vorig jaar is wel een wijziging doorgevoerd qua betalen. De kantinecommissie heeft besloten om het nieuwe seizoen bedragen niet meer 'op te schrijven'. 

De afgelopen jaren is het toch meermalen voorgekomen dat er discussie is ontstaan over (de hoogte van) openstaande rekeningen. Dit is zowel voor jullie als klant als voor de vrijwilligers achter de bar niet prettig. En met de komst van het pinapparaat is het ook minder noodzakelijk om nog bedragen op te schrijven. 

Ga je dus naar de kantine, zorg er dan voor dat je contant geld bij je hebt. En voor de teams; lap even voorafgaand aan de wedstrijd zodat je gelijk een potje hebt waaruit je de drankjes tijdens en na de wedstrijd gelijk kan voldoen. 

Alle nog openstaande bedragen van vorig seizoen staan op één lijst en deze ligt achter de bar. We vertrouwen er op dat degenen op die lijst deze rekening uiteraard nog betalen. Dank voor jullie begrip.

Met vriendelijke groet, de kantinecommissie

 

 

 

 

Geen nieuwsbrief meer ontvangen? klik hier

Wijzig je aanmelding