De dames 1 van Peursum heeft haar sportieve plicht gedaan door de dames van Well ondanks 7 afwezigen met dubbele cijfers te kloppen. Het was al de 5e keer dat de dames dubbele cijfers konden noteren.

De wedstrijd begon met een mooi gebaar van de dames van Well. Bij opkomst vormde de dames een erehaag en werd Peursum met applaus en een bos bloemen ontvangen.

Dan de wedstrijd. Peursum liet er geen gras over groeien. Ondanks de hitte stuurde het Well van het Kastje naar de muur. Peursum liep dan ook voor rust vlotjes uit naar 6-0 Gelinda maakte er 3, Heleen 2 en Anouk scoorde ook een heerlijke goal. Voor Gelinda betekende haar 3e goal alweer haar 30e!! seizoenstreffer.

Na rust ging Peursum door Heleen scoorde na een fantastische solo de 7-0.

DEBUUT LOTTE BROUWER EN MICHELLE DOULIS

25 minuten voor tijd 2 debutanten bij de dames 1. Lotte Brouwer en Michelle Doulis beide MO17 kregen de kans om zich te laten zien. Beide dames gingen vlekkeloos mee in het spelletje.

Heleen zorgde alweer snel naar de wissels voor de 8-0 haar 48e!! competitietreffer.

DROOMDEBUUT.

Lotte Bouwers beloonde haar uitstekende invalbeurt zelfs met een goal. Naar een mooie aanval krijgt ze de bal binnen de 16 meter en schuift de bal in de verre hoek langs de keepster 9-0. Christine kopt vanuit een corner fraai de 10-0 op het bord. Het laatste woord was aan aanvoerster Marcella. Heleen knalde op de paal en Marcella was er als de kippen bij om de rebound binnen te schieten 11-0. De uitstekend leidende scheidsrechter Ooms floot daarna af en zo was de winst een feit.

Zo heeft de dames 1 haar sportieve plicht gedaan aangezien Well mee strijd om degradatie.

Volgende week alweer de allerlaatste wedstrijd van de dames 1. Ze nemen het dan thuis op tegen de vrouwen 2 van Sleeuwijk dat zich bij winst midweeks tegen NEO`25 veilig kan spelen.

De aftrap volgende week is om 12:45.

Tot volgende week.11 0