Trainers dames 1 breken contract open tot de zomer van 2020.

Trainer Ron Schaap en assistent-trainer Matthieu van Meteren hebben hun aflopende contracten met 2 seizoen opengebroken. Het duo, sinds vorig seizoen actief bij Peursum zijn verheugd om ook de 2 komende seizoenen voor de groep van vrouwen 1 te staan. 

Ron: We hebben het in ons 1e anderhalf jaar uitstekend naar onze zin. We hebben een fantastische groep die ons steeds maar weer blijft verbazen wat voor stappen ze maken. We hebben een mooie mix van wat jongere en wat ervaren speelsters.
Ook in de jeugd zit veel potentie en wij vinden het mooi om hier deel van uit te mogen maken. Gelukkig waardeer ook het bestuur de tijd en aandacht die we eraan besteden en was het slechts een formaliteit om ons contract te verlengen.Matthieu: We hopen in de komende 2 seizoenen Peursum nog verder op de kaart te zetten. Met 2 damesteams en 3 jeugdelftallen mogen we trots zijn op wat we hebben staan. Het is nu een kwestie van zaaien en oogsten en de puntjes op de i zetten. We hebben 1,5 jaar hard gewerkt en het zou mooi zijn als we dit seizoen kunnen afsluiten met promotie richting de 3e klasse.Onder Ron en Matthieu zijn er al veel jeugdspeelsters doorgebroken en zijn de resultaten prima. De ploeg heeft een herkenbare speelstijl gekregen met leuk attractief aanvallend voetbal. De dames draaien volop mee om het kampioenschap en staan ook in de 16e finales om de KNVB Beker. Ook doet de ploeg nog mee om de Jakko Sport Cup. 26230883 392599801164346 3918038369918349214 n