Wat moet u doen om lid te worden van VV Peursum?

Om lid te kunnen worden van onze vereniging hebben wij van u (eventueel als ouders of verzorger) een volledig ingevuld en ondertekend inschrijf- en machtigingsformulier nodig voor het incasseren van de contributie nodig.

U kunt deze formulieren zelf uitprinten door op ondergenoemde tekst 'klik hier voor het inschrijf- en machtigingsformulier' te klikken;

klik hier voor het inschrijf- en machtigingsformulier

Het volledig ingevulde formulier kunt u per mail toesturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of opsturen per post naar het adres van het secrataraat;

VV Peursum
T.a.v. mevr. D.C. Stam
Van Wenastraat 7
3381 BK Giessenburg

Nadat u door de vereniging bent ingeschreven vangt uw lidmaatschap aan. Opzegging van het lidmaatschap is slechts mogelijk tegen het einde van het verenigingsjaars (30 juni) met inachtneming van een opzeggingstermijn van 4 weken. Let op: de KNVB kent ook regels voor overschrijven naar een andere vereniging, ook daar zijn data aan verbonden!

Voor vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat door een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie bedraagt over het seizoen 2016 - 2017

Senioren: € 170,00