Seizoen 2019-2020 is van start! De scheenbeschermers en voetbalschoenen worden weer omgebonden, de tenues worden weer uitgedeeld en de mouwen worden weer opgestroopt. Zo wordt dit seizoen ook de ‘Club van 50’ opgericht!

De Club van 50 is een extra manier om onze mooie club een warm hart toe te dragen. Dit seizoen belooft een gedenkwaardig seizoen te worden, waarin we ons nieuwe complex zullen openen. De contouren van het nieuwe complex begint al vorm te krijgen en hierbij willen u vragen om ook de Club van 50 vorm te gaan geven.

Door € 50,- te doneren aan de Club van 50 bent u a lid! Van deze € 50,- zullen verschillende zaken worden gefinancierd voor zowel de jeugd als senioren. Denk hierbij aan hesjes, bidons en activiteiten, maar ook andere doeleinden zoals buitenmeubilair of vermaak voor kinderen.

club van 50 logo

Wat krijgt u hiervoor terug?

• Vermelding van uw naam op het ‘Club van 50 bord’
  • Gratis deelname aan een activiteit van de Club van 50
  • U wordt op de hoogte gehouden van Club van 50 initiatieven
  • Eeuwige dankbaarheid en roem

Wie kan er lid worden?

De Club van 50 is toegankelijk voor iedereen: supporters, leden en oud-leden, ouders en vrienden van vrienden van VV Peursum. Ja, ik wil lid worden! Maar hoe? U kunt op 2 manieren lid worden van de Club van 50. Dit kan door onderstaand machtigingsformulier digitaal in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het machtigingsformulier in te vullen en af te geven in de Club van 50 box die achter de bar te vinden is.

Vragen?

Heeft u nog vragen, stel ze gerust aan Jan Zwakhals of Twan Romeijn. Wij zijn ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken!

Machtigingsformulier

Download hier het machtigingsformulier.

club van 50 leden