• Van Noordenne Logo
  • Stout Logo

Het seizoen ’22 – ’23 is bij de JO15-1 voortvarend van start gegaan! Het team heeft in 4 wedstrijden al de eerste prijs binnen te weten slepen. Het team onder leiding van Nick den Hertog, Nino Rietveld en Aartjan Post wist 12 punten te halen uit 4 wedstrijden. Dit met een positief doelsaldo van 19 voor en 6 tegen en versloeg het regionale clubs zoals Kozakken Boys, Hardinxveld, Lekvogels & Almkerk/Altena.

Een mooi resultaat dat uiteraard gevierd moest worden! Met dit kampioenschap zal de JO15-1 na de herfstvakantie doorstromen naar de 2de klasse. De JO15-1 zal hierin de strijd aangaan met onder andere Leerdam Sport, Be Ready & Hedel. Club van 50 wenst de JO15-1 veel sportief succes!

De Club van 50 heeft als doel om het sportpark verder te verfraaien, het sportplezier te verhogen voor de sporters, leden en supporters en het werk van de vele vrijwilligers te vergemakkelijken. Als bijdrage hieraan zullen gedurende het seizoen alle jeugdteams in het zonnetje worden gezet door middel van een lekkere traktatie na het spelen van een wedstrijd! Ook lid worden? Neem een kijkje op vv Peursum - Club van 50.