Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodaties van amateurverenigingen.

Hieronder nog even de maatregelen omtrent het kantinebezoek op een rij.
* De sportkantines vallen onder de regelgeving voor de horeca.
* Voor horeca, zowel binnen als op buitenterrassen (eet- en drinkgelegenheden) is het coronatoegangsbewijs verplicht.
* De horecavoorziening kan open tussen 06.00 uur ’s ochtends en 20.00 uur ’s avonds.
* Zowel in de sportkantine als op het terras geldt dat men gebruik maakt van een vaste zitplaats (placering).
* Om toegang te krijgen tot de kantine en het buitenterras is vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs nodig.

Onderstaand zijn de regels voor de komende drie weken t/m 4 December geldend bij vv Peursum.

- Er wordt aan de deur gecontroleerd op een geldig toelatingsbewijs.
- Het hek is dicht en gaat alleen open voor sporters of functionele vrijwilligers zonder geldig toelatingsbewijs.
- De kantine gaat op zaterdag open voor sporters, rijdende ouders en functionele vrijwilligers die betrokken zijn bij de te spelende wedstrijd.
- De kantine is ook open voor spelers van Vv Peursum die na de uit en thuis wedstrijd een consumptie willen gebruiken. Met inachtneming van de huidige regelgeving.
- Sluitingstijd 18:30uur.
- Van zondag t/m vrijdag is de kantine gesloten.
- Verder is het nuttigen van alcohol in de kleedkamers niet toegestaan.

Doormiddel van deze regelgeving proberen wij als voetbalverenigingen bij te dragen aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Trainen op zaterdag kan, wanneer er geen wedstrijden of activiteiten gepland staan. (alleen kunstgras)

Check onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

Na 17:00 geen training.

Voor de A-categorie (Peursum 1 en 2) is voor zaterdag 4 december een inhaal programma gepland. Daarna begint de winterstop. De overige teams hebben nog wedstrijden gepland staan voor de komende twee zaterdagen.

• Brownline Logo_2
  • Sportcentrum Dordrecht Logo