SMILE, YOU’RE ON (NOT SO CANDID) CAMERA!

Vanwege corona kon er afgelopen seizoen bijna niet gevoetbald worden en was er geen Peursum-presentatiegids. Gelukkig komt daar nu weer verandering in!
Aankomende zaterdag begint de competitie en dat is ook het moment dat we gelijk van start gaan met het maken van teamfoto’s. Deze komen in de presentatiegids, die later dit seizoen wordt verspreid, én worden gebruikt voor de website (onder het kopje teams).
Namens Peursum hebben we Siegfried van den Brink uit Gorinchem bereid gevonden om de foto’s te maken, waarvoor dank! Hij schiet zaterdag, net als de competitie, gelijk uit de startblokken en zal al vroeg op het sportcomplex te vinden zijn om de eerste foto’s te maken.
Hierbij dan ook een vriendelijk verzoek aan alle thuisteams om hun medewerking te verlenen. Wie vanwege privacy niet op de foto wil of mag, wordt verzocht even een stapje opzij te doen, zodat we later geen teamfoto’s moeten verwijderen of bewerken.
Daarnaast een verzoek aan de leiders om hun team tijdig op het veld (liefst een half uur van tevoren) te hebben en de fotograaf een handje te helpen om de spelers/speelsters representatief op te stellen.
Aankomende zaterdag -25 september- is het met vijf teams om 8:30 uur gelijk dringen geblazen. Eén van die teams -Peursum JO 11-1- speelt ook komende week thuis en zal dan op de foto gaan.
Siegfried van den Brink gaat wel proberen de overige vier teams die om 8.30 uur spelen op de foto te zetten. Gezien het korte tijdsbestek waarin hij zijn werk moet doen, worden de leiders en spelers/speelsters van deze teams extra verzocht de fotograaf bij te staan, zodat hij klaar is voor de wedstrijden beginnen.
Peursum 3 is om 14.30 uur het laatste team dat hij aanstaande zaterdag vastlegt. Tussendoor maakt Siegfried ook nog sfeerfoto’s, die ook voor de presentatiegids worden gebruikt.
We hopen in 3-4 weken alle teams op de foto te hebben.
Alvast bedankt voor de medewerking!

Trainen op zaterdag kan, wanneer er geen wedstrijden of activiteiten gepland staan. (alleen kunstgras)

Bar- en keukenhulp

Met name voor in de keuken is er in het rooster nog ruimte.

Wil je meehelpen op een zaterdag? Dat kan al vanaf drie uur per seizoen.

• Brownline Logo_2
  • Sportcentrum Dordrecht Logo