Peursum is ingeschreven voor de verkiezing Club van het Jaar. Natuurlijk willen we dat onze club de verkiezing wint. Help daarom een handje door een stem uit te brengen via: https://www.clubvanhetjaar.nl/clubs

De motivatie om Peursum Club van het Jaar te laten worden is dat onze club verbinding brengt. Het is de grootste vereniging van Giessenburg en een plek waar het dorp graag samenkomt. Verder heeft de vereniging veel vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor de club, waardoor Peursum kon groeien, bijvoorbeeld door het onderhoud niet te hoeven uitbesteden. Al met al is Peursum van een kleine buurtvereniging uitgegroeid tot de vereniging die het nu is.

Stemmen kan tot 24 mei, waarna op 26 mei de gemeente- en provinciewinnaars bekend worden gemaakt. Zij pitchen in de week van 1 juni hun club online voor een vakjury, bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld.

Een vakjury beslist vervolgens welke sport- en cultuurclubs zich in 2021 ‘Club van het Jaar’ mogen noemen. De winnaars worden tijdens een feestelijke Award-uitreiking op woensdag 9 juni bekendgemaakt en krijgen de prijs uitgereikt.

Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en aandacht die daarbij hoort, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaar lang in hun communicatie mogen inzetten.

• Brownline Logo_2
  • Sportcentrum Dordrecht Logo
  • FDV Logo
  • Trust Flexwork Logo
  • Neptune Logo
  • Peinemann Logo_2
  • Adminance Logo_2
  • Aenr Logo_2
  • Albert Heijn Logo_2
  • Brownline Logo
  • Electro World Logo_2
  • Peineman Logo_3
  • Hak Installatieservice Logo_2
  • Hoogenboezem Logo_2
  • Nooteboom Logo_2
  • Peineman Logo_4
  • Sportcentrum Dordrecht_2
  • FDV Logo_2

LAATSTE NIEUWS - Maak Peursum Club van het Jaar!

Sportplein 2 C