Voor de jeugd is er mogelijk nog een KNVB Regio-cup programma, maar de andere teams zijn klaar met de KNVB-wedstrijden voor dit seizoen. Mogelijk nog een mix-toernooi of een oefenwedstrijd onderling.

Vanaf volgende week dinsdag verwachten we versoepelingen en kunnen we trainen op het sportcomplex conform het rooster van begin dit seizoen.

Echter zijn er nog steeds enkele leden ziek. Hen wensen we veel beterschap en een voorspoedig herstel toe. We zullen voorzichtig moeten blijven.

Vrouwen
Op het veld krijgen vrouwen volgend seizoen gelijke rechten als mannen en wordt de A-categorie voor mannen ook toegankelijk:

De vraag is of dit bij vv Peursum snel gaat spelen, maar vanaf volgend seizoen zullen er in het land een aantal vrouwen mee gaan spelen met de eerste elftallen in de A-categorie.

Nieuwe buren
Verder hebben we sinds kort nieuwe buren, die zijn ook sponsor van de club geworden. WASKO begon deze maand met een vestiging in de sporthal, in de kantine van de sporthal, en de lagere school-kinderen spelen overdag in de hal, maar ook wel eens buiten, zeker als het weer wat warmer wordt.

Hopelijk kan de binnensport bij de andere buren ook weer snel van start. De leden van Vridos konden dit seizoen nog weinig doen. De drie oud-bestuurders werden verrast door een bezoek van de burgemeester, zij worden van harte gefeliciteerd!

Burgemeester Segers verrast gedecoreerden Ben, Koos en Kees thuis

MOLENLANDEN • Op maandag 26 april heeft burgemeester Theo Segers de 10 gedecoreerden in de gemeente Molenlanden verrast met een bezoek. Hij ging persoonlijk langs om het nieuws te vertellen dat zij…

www.vridos.nl

Hopelijk komt er voor de binnensport ook snel een mogelijkheid om weer te gaan sporten. En dat geldt hopelijk voor alle deelnemers aan het sportpark 'Doet Actief', want het is een prachtig park geworden en zeker iets om trots op te zijn.

Nu het bijna klaar is, wacht het op gasten en leden en op een leuke invulling van hun vrijetijd dichtbij de dorpskern Giessenburg. Een ieder bedankt voor zijn of haar inzet in de afgelopen periode, en verder nog een fijne tijd op ons sportpark toegewenst!

Met vriendelijke (sport)groet,

Sander van Beuzekom