VV Peursum is voor de komende zes jaar een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met Sportcentrum Dordrecht en Hummel. Het contract werd zaterdag 6 februari bekrachtigd.

Sportcentrum Dordrecht wordt hiermee kledingsponsor en verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor vv Peursum en haar leden.

Manager teamwear Danny Kraaijeveld namens Sportcentrum Dordrecht: “Wij zijn zeer trots en blij, dat wij Peursum mogen toevoegen aan onze portefeuille en kijken enorm uit naar de verdere samenwerking.”

Douwe Homma, sales-representative Deventrade (Hummel): “Peursum is voor Hummel een bekende vereniging. We zijn content, dat we vanuit Deventrade, in samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, deze mooie club uit Giessenburg blijven kleden”.

Ook Sander van Beuzekom, voorzitter van vv Peursum, is tevreden: “Peursum bestaat dit jaar 90 jaar. Wij verheugen ons op de samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, die al vele jaren een grote staat van dienst heeft opgebouwd op het gebied van teamwear”.

• Brownline Logo_2
  • Sportcentrum Dordrecht Logo