VV PEURSUM 90 JAAR

Op 1 augustus van dit jaar bestaat de voetbalvereniging 90 jaar. Naar aanleiding van dit heugelijke feit heeft de Geschiedkundige vereniging Giessenburg en Schelluinen besloten om in het museum ,,Het Reghthuis” een tentoonstelling te organiseren over de geschiedenis van P.V.V.. Deze zal in de zomermaanden te zien zijn in het museum.

Wij vragen of u oude foto`s en oude attributen heeft om tentoongesteld te worden. Denk bijvoorbeeld aan oude voetbalschoenen en kleding. De eerste oude voetbalschoenen die zijn er al uit het jaar 1923, in bruikleen gekregen van Unitas uit Gorinchem.

Als u iets heeft, wilt u het dan laten weten of brengen in het museum? Het museum is normaal woensdagmiddag en zaterdagmiddag open maar nu met de corona niet. Dat geldt natuurlijk ook voor de kantine van Peursum. Maar elke dinsdag ben ik aanwezig in het museum. Als u iets heeft, laat het mij weten of breng het bij mij thuis.

Met vriendelijke groet,

Piet Schreuders

Wilhelminalaan 29

3381 BN   Giessenburg

Telefoonnummer: 0184- 652058

Trainen op zaterdag kan, wanneer er geen wedstrijden of activiteiten gepland staan. (alleen kunstgras)

Check onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws.

Na 17:00 geen training.

Voor de A-categorie (Peursum 1 en 2) is voor zaterdag 4 december een inhaal programma gepland. Daarna begint de winterstop. De overige teams hebben nog wedstrijden gepland staan voor de komende twee zaterdagen.

• Brownline Logo_2
  • Sportcentrum Dordrecht Logo