Goed nieuws in deze wat sombere tijd: de verkoop van speculaaspoppen wordt dit jaar nieuw leven ingeblazen. De vrijwilligers van Peursum komen hiervoor zaterdag 28 november aan de deur in Giessenburg en Giessen-Oudekerk.

Behalve dat de speculaas van Bakkerij Soeteman van zéér goede kwaliteit is, steunen de kopers ook de clubkas van Peursum. En die kan in deze coronatijd wel een opkikker gebruiken...

Daarom graag iedereen zorgen voor voldoende cash in huis: de poppen kosten 4,50 euro per stuk, bij afname van drie stuks is er korting. De verkopers gaan de 28ste rond 11.00 uur op pad.

Diverse mensen hebben zich al aangemeld voor de verkoop, wie ook een handje wil helpen kan zich opgeven via:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coronaproof
Ook niet onbelangrijk: de verkoop gebeurt uiteraard coronaproof. Zo gaan de verkopers in groepjes van maximaal twee op pad en dragen ze mondkapjes.

Zij en Peursum hopen op een goede opbrengst!!

NB: Sinterklaas slaat vanwege corona een jaartje over bij Peursum. Volgend jaar hoopt hij alsnog een kijkje te nemen, want de goedheiligman is uiteraard heel nieuwsgierig naar de nieuwe accommodatie!

Zaterdag 28 november speculaaspoppen verkoop!

• FDV Logo
  • Trust Flexwork Logo