Met de aantallen senioren die nu trainen op de dinsdag en donderdag is het trainen in groepen van vier goed mogelijk. De ervaringen zijn positief en ook bij de jeugd wordt doorgetraind.

Vrouwen 1 traint op de donderdag. De conditie blijft hierdoor op peil en daarnaast gaan veel leden nu naar de fitness.

Volgende week dinsdag komt er weer officiele berichtgeving vanuit het kabinet. Dan kan het protocol wellicht weer wijzigen.

De KNVB zal hierna volgen. De voetbalbond is momenteel bezig om scenario B uit te werken. Dit houdt in dat de competitie pas in 2021 verder kan gaan. In welke vorm, en of de A- en B-categorie op dezelfde manier afgewerkt kunnen worden, is nog maar de vraag. Een halve competitie of doorspelen in de zomerperiode lijken voor de B-categorie de meest voor de hand liggende opties.

De A-categorie competitie en de beker uitspelen zal een lastige puzzel gaan worden. We zijn benieuwd…

Kortom, volgende week horen we meer, maar het lijkt erop dat we in oktober zijn begonnen met de vervroegde winterstop. Er is deze week wel extra steun vanuit het ministerie toegezegd aan sportverenigingen.

In de sporthal is het ook erg stil, maar gaat de badmintontraining door. En bij de tennis zien we banen die veel in gebruik zijn. Anderen fietsen of lopen in het park.

Verder is het helaas erg rustig op en rond ons sportcomplex 😒

Later meer.

Met sportieve groet,

Het bestuur.

Zaterdag 28 november speculaaspoppen verkoop!

• FDV Logo
  • Trust Flexwork Logo