CLUB VAN 50 – TERUGBLIK OP 1 JARIG BESTAAN

Een maand geleden werd het 1 jarig bestaan van de Club van 50 gevierd. Voor mij persoonlijk was het erg lang geleden dat ik rond de klok van half 9 in de ochtend op de voetbal was. Des te leuker om te zien dat ook op de vroege ochtend al zoveel bedrijvigheid is op het nieuwe sportpark Peursum. De velden zijn uitgezet, de eerste scheidsrechters hebben zich verzameld en de jeugd, bijgestaan door de ouders, betreden het sportveld. Ook in de kantine is het al druk; barpersoneel is druk met het schenken van koffie en maakt de keuken zich gereed voor een dag versnaperingen verkopen.

Zoals aangekondigd vierde de Club van 50 deze ochtend zijn 1 jarig bestaan en waren er heerlijke cupcakes te pakken aan de bar. Dit enerzijds als traktatie vanuit de Club van 50, maar ook zeker ter promotie van de Club van 50. Dit met succes! Zo’n 350 cupcakes, gebakken door de bakjuffen, werden die dag opgegeten onder het genot van een kop koffie, thee of frisdrankje. Aan het eind van de middag werden de cupcakes verruild voor gefrituurde hapjes die werden verorberd onder het genot van een biertje of wijntje.

Het was een mooie dag; de zon scheen, Peursum 1 pakte 3 punten tegen Herovina, de kantine was vol en de sfeer zat er goed in. Dit alles werd nog mooier gemaakt doordat vele aanmeldingsformulieren werden ingevuld om lid te worden van de Club van 50. Uiteindelijk werden er zo’n 30 formulieren ingevuld! Een ongelofelijk mooi resultaat en goed om te zien dat binnen 1 jaar er al meer dan 100 leden Peursum een extra warm hart toedragen door lid te worden van de club van 50!

De komende tijd zal er worden nagedacht over aanbestedingen vanuit de Club van 50. Het bord in de kantine is al bijgewerkt en ik nodig jullie graag uit om na de Corona maatregelen het Club van 50 bord te aanschouwen! Mocht je daarnaast nog goede suggesties hebben voor aanbestedingen vanuit de Club van 50, dan zijn die meer dan welkom!

Voor nu; blijf gezond en graag tot snel in de kantine!

Twan Romein namens de Club van 50

Zaterdag 28 november speculaaspoppen verkoop!

• FDV Logo
  • Trust Flexwork Logo