CLUB VAN 50 BESTAAT 1 JAAR! EN WIE JARIG IS TRAKTEERT!

Na een tijd van afwezigheid is vorig jaar de Club van 50 een nieuw leven in geblazen. De Club van 50 zal aankomend weekend (19 september) zijn eerste verjaardag vieren en hier willen wij u allemaal voor uitnodigen! Om dit te vieren zal er in de ochtend en begin van de middag wat lekkers worden aangeboden bij uw bestelling aan de bar in de kantine. Daarnaast zal er na afloop van de wedstrijden worden getrakteerd met andere lekkere versnaperingen! Graag hopen we u gedurende de dag te ontmoeten! Let op: Op = Op!

Heeft u al een blik geworpen op het nieuwe Club van 50 bord? Inmiddels zijn er al meer dan 80 leden! We hopen natuurlijk dit seizoen weer nieuwe leden aan de lijst toe te voegen! Mede door het groeiend aantal leden is het mogelijk geweest om voor het nieuwe complex mooie spullen te co-financieren. Zo kunt u vanaf het dakterras heerlijk aan bartafels staan en genieten van de wedstrijden! Daarnaast kunnen de kinderen in de speelhoek van de kantine spelen zodat papa en of mama op hun gemak kunnen genieten van een kop koffie of een wijntje en biertje!

Hoe meer leden er mee doen, hoe actiever de Club van 50 kan worden! Meldt u daarom snel aan! Dit kan door middel van het online invullen van het formulier of het formulier ingevuld in te leveren aan de bar!

Het doel van de Club van 50 is het leveren van een financiële bijdrage voor het realiseren van diverse projecten binnen de vereniging. Het gaat in het bijzonder om projecten die bijdragen aan de verfraaiing van het sportpark, het verhogen van het sportplezier voor de sporter, leden en supporters en het vergemakkelijken van het vele werk van de vrijwilligers.

Graag tot aankomend weekend waar we zullen proosten op ’t eerste jaar!

Ledenvergadering 27-08-2020

LAATSTE NIEUWS - Club van 50 viert 1-jarig bestaan!