Binnenkort is het weer de Nationale Sportweek. GIGA Molenlanden organiseert in de week van 18 t/m 27 september de Stap en Trap-vierdaagse om iedere inwoner van de gemeente, van jong tot oud, op een laagdrempelige manier in beweging te brengen/houden.

Dit ter vervanging van de reguliere vierdaagse, die dit jaar in diverse kernen niet doorging.

In het kort:
Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 2.5, 5, 10 of 25 kilometer afstand. Zij kunnen zelf kiezen hoe de afstand wordt afgelegd: wandelend, fietsend, skatend of hardlopend.

In de week van 18 t/m 27 september moet de afstand vier dagen worden volbracht. Dit wordt bijgehouden d.m.v. een app. Voor deze app is alleen bij het opstarten internet/wifi nodig, tijdens het bewegen zelf niet.

Het inschrijfgeld bedraagt €5. Een deel van dat inschrijfgeld gaat naar een zelfgekozen lokale organisatie, die dit jaar niet de vierdaagse kon organiseren. Zo kunnen zij er volgend jaar een extra mooi feestje van maken.

Doe mee!
Inschrijven kan via www.gigamolenlanden.nl Deelname wordt beloond met een medaille.

Ledenvergadering 27-08-2020