Afgelopen zaterdag hebben we het seizoen voor de jeugdafdeling afgetrapt met een zeer geslaagde Pannenkoekentraining, waaraan bijna 100 kinderen hebben deelgenomen. En gelukkig mogen we ook weer een aantal nieuwe jeugdleden welkom heten!

Trainen
Deze week zijn de jeugdteams vanaf de JO10 weer gaan trainen. Volgende week starten ook de JO6/7, JO8 en JO9 met de trainingen. Enkele bijzonderheden m.b.t. het trainen van deze teams:

• JO6/7 gaat dit seizoen op woensdagmiddag van 14.00-15.00 uur trainen (dus half uurtje later dan vorig jaar!);
  • JO8-1 en JO8-2 trainen gezamenlijk. We zijn in gesprek met een aantal mogelijke trainers en hopen eind van deze week bekend te maken of het trainen gaat plaatsvinden op maandag & woensdag of dinsdag & donderdag van 18.00-19.00 uur. Berichtgeving volgt via de website.
  • JO9-1 en JO9-2 trainen gezamenlijk op dinsdag en donderdag van 18.00-19.00 uur.

Indelingen
De voorlopige indelingen hebben begin juli op de voetbal opgehangen en hingen ook zaterdag weer op. Daarnaast zijn deze ook al terug te vinden in de Voetbal.nl App. Ten opzichte van die voorlopige indelingen voor de JO10 t/m JO17 zijn er geen wijzigingen, buiten enkele nieuwe spelers die zijn ingedeeld bij de JO12-1 en JO11-2. Desbetreffende ouders/verzorgers en trainers/leiders zijn daarvan reeds op de hoogte gesteld.

In overleg met de trainers/leiders van de JO8 en JO9 worden die spelers deze week ingedeeld in JO8-1, JO8-2, JO9-1 en JO9-2.  De trainers/leiders zullen die indelingen begin volgende week bekend maken. Voor de JO7 is het nog niet zeker of we met een JO7-1 en JO7-2 team de competitie ingaan of dat we dat beperken tot 1x JO7 team (afhankelijk van het aantal beschikbare spelers); ook dat besluit zullen we begin volgende week nemen.

Inloopavond donderdag 27 augustus
Mochten er vragen zijn over de indelingen van de JO10 t/m JO17, dan is het mogelijk die aan de Jeugdcommissie te stellen tijdens een inloopavond: donderdag 27 augustus van 19.30-20.30 uur.

Gelieve dan vooraf wel een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Afhankelijk van de vraag/speler zullen we u als JC zelf te woord staan of zullen we ook desbetreffende trainer(s) uitnodigen.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie VV Peursum