Langzaam maar zeker wordt het weer wat drukker op het (nieuwe) Peursumcomplex. Daarom verzoekt het bestuur leden en overige bezoekers zich aan de volgende regels te houden. (Lees dit svp goed door!)

U mag de wedstrijd niet bijwonen, de kantine of het terras niet bezoeken als u een of meer van de volgende verschijnselen vertoont:

• Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn);
  • Hoesten;
  • Benauwdheid;
  • Verhoging of koorts;
  • Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping);
  • Of als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheidsklachten heeft.

Door COVID-19 zijn we genoodzaakt beter op elkaar te letten. Ook vv Peursum vindt dat belangrijk.

Voor het bijwonen van een (thuis)wedstrijd, bezoek aan de kantine of het terras vragen wij u vrijblijvend om u te registreren. Dit kan door een formulier in te vullen, en ook kunnen we u vragen om een gezondheidscheck.

Deze gegevens worden dan maximaal 14 dagen bewaard.

Hierbij doen we uiteraard een beroep op ieder zijn of haar eigen verantwoordelijkheid. Als we onszelf niet helemaal lekker voelen, blijf dan thuis. Dat geldt natuurlijk ook als mensen binnen je directe omgeving zich niet lekker voelen. We hebben op onze vereniging te maken met een grote groep mensen in diverse leeftijdsgroepen. De gezondheid van ons allen staat voorop.

Afstand houden.

Leden en bezoekers van 18+ worden geacht de 1,5-meter in acht te nemen!

Staanplaatsen en tribune

Langs de lijn en op de tribune: probeer 1,5 meter afstand te houden.

Kleedkamers

We stellen voor de scheidsrechter een eigen kleedkamer beschikbaar of proberen het dusdanig te regelen dat er altijd maar 1 scheidsrechter in de kleedkamer aanwezig hoeft te zijn.

Voor de 18+ (gast)teams stellen wij minimaal 1 kleedkamer beschikbaar waar de spelers zich kunnen omkleden en kunnen douchen. Het is aan de teams zelf hoe ze dat, uiteraard conform de coronaregels, invullen. Bijvoorbeeld eerst de ene helft van het team en daarna de andere. Als we twee kleedkamers kunnen aanbieden zullen we dit doen.

Ook voor en na de training kan er gebruik gemaakt worden van een of meerdere kleedkamers.

Kantine en terras

De kantine is voor het publiek toegankelijk via de hoofdingang (binnen rechts gelijk via de trap omhoog). De uitgang is via het terras met de trap naar beneden. Zowel binnen als buiten op het terras hebben we ingericht volgens de geldende richtlijnen en daar zijn de benodigde voorzieningen aanwezig.

Binnen kunnen er maximaal 85 personen zitten/aanwezig zijn. Meer zitplaatsen zijn er ook niet. De bar is alleen bedoeld om consumpties af te halen. Aan de bar mogen we dus niet blijven hangen en mogen we ook niet zitten. In de kantine zijn looproutes van toepassing. Zowel om iets af te halen bij de bar, naar het toilet te gaan, als om iets in de keuken te bestellen. Deze routes zijn heel duidelijk aangegeven. Houd je daar dus a.u.b. aan!

Buiten op het terras zijn ook zitplaatsen beschikbaar. Voor zowel binnen als buiten gelden voor ons dezelfde regels als voor de horeca. Dat betekent dus dat iedereen een zitplaats moet hebben! Als je een zitplaats hebt, dan blijf je daar zoveel mogelijk zitten. Het is dus niet de bedoeling dat iedereen de hele tijd van plek gaat wisselen of zitplaatsen gaat verschuiven. Wij snappen dat dit lastig is, maar deze regels zijn er nu eenmaal om ons aan te houden !

Betalen

Op ons complex betaalt men bij voorkeur met pin/telefoon en het liefst contactloos. Dit is voor onze medewerkers het meest veilig en prettig.

Wees welkom, veel plezier en blijf gezond!

Verder willen we het niet moeilijker maken dan het is, en gelden de algemene basisregels van de Rijksoverheid:

Voor meer informatie (o.a. diverse webinars met o.a. tips), kijk dan vanaf 24 augustus regelmatig op:

www.knvb.nl/samenvooruit

Namens het bestuur,

Sander van Beuzekom (voorzitter)

Ledenvergadering 27-08-2020