In augustus -op een donderdagavond- wil het bestuur een ledenvergadering uitschrijven met als belangrijkste agendapunt: bestuursverkiezing.

Het bestuur doet een voorstel. We denken aan dagelijkse bestuursleden (secretaris en penningmeester) en een of enkele algemeen bestuursleden.

Financiën
Eind deze maand sluit het lopende boekjaar; de financiële commissie is op de achtergrond hiermee bezig. Voor nu is de functie penningmeester formeel ondergebracht bij de voorzitter. Koen van Beuzekom is binnen het bestuur momenteel actief als interim-secretaris.

Adresgegevens secretariaat: Karekietstraat 18, 4209 BP, Schelluinen.

Sarina
We zoeken ook nog een type Sarina, en voor de liefhebbers hier een link over o.a. 'meters maken' en 'drie-hoekjes' van onze Nationale Top: https://www.knvb.nl/nieuws/oranje/oranjeleeuwinnen/60813/terugkijken-webinar-gesprek-met-sarina-wiegman-een-droom-van

Activiteiten na de zomerstop:
30 juli, 12.00-17.00 uur: Toernooi vanuit Molenlanden verzorgd door GIGA bij vv Peursum;

Op 1 augustus bestaat Peursum 89 jaar.

Alle leden, donateurs, sponsors  en vrijwilligers, veel dank voor jullie inzet en support in het afgelopen seizoen. Een fijne zomerstop en vakantieperiode toegewenst!

Met vriendelijke (sport)groet,

Sander van Beuzekom (voorzitter)

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden