Het coronavirus zet wellicht een streep door geplande vakanties en waarschijnlijk zullen diverse teams/leden daarom willen doortrainen tijdens de zomerstop (komende drie weken). Daarom is het goed om hier met elkaar een aantal regels over af te spreken:

1. Het gaat om de periode van dinsdag 7 juli tot en met donderdag 23 juli (3 weken). Vanaf maandag 27 juli gaat het reguliere trainen weer van start;
  2. Er zijn twee avonden beschikbaar voor trainen: dinsdag en donderdag. Trainen is mogelijk tussen 19:00 – 22:00, met twee trainingsmomenten: 19:00 – 20:30 en 20:30 – 22:00;
  3. De kantine en de kleedkamers zijn tijdens de trainingsavonden dicht;
  4. Aangezien er niemand (anders) op het complex aanwezig is, is het wel belangrijk een aanspreekpunt te hebben voor voorkomende gevallen. De coördinatoren zijn:
    1. dinsdagavond - Martin de Lange (06 – 48 58 58 38)
    2. donderdagavond – Twan Romeijn (06 – 116 21 482);
  5. Ieder team heeft een trainer/coördinator die aanspreekpunt is voor haar/zijn team en zorgt voor de normale zaken, zoals het netjes achterlaten van het trainingsveld. De trainer/coördinator heeft de ballen en hesjes en houdt deze bij zich gedurende deze 3 weken.

De details staan hieronder in het trainingsschema.

Geen