Het is bijna zover: aanstaande zaterdag -4 juli- zijn de stadiontours waarmee Peursum-leden en ouders van jeugdleden de nieuwe kantine, kleedkamers e.d. kunnen bewonderen.

Er is veel animo voor. Alleen voor de rondleiding van 12.00 uur is nog (beperkt) plek.

De tour staat onder leiding van een gids die de bezoekers begeleidt. In de rondleiding krijgen zij de kleedkamers, fysioruimte, materiaalruimtes, kantine zelf, het dakterras en nog meer te zien.

De tour duurt ongeveer 25 minuten, waarna de deelnemers een drankje kunnen drinken in de kantine. Hiervoor worden consumptiebonnen/-muntjes uitgedeeld aan het einde van de rondleiding, die recht geven op 1 drankje per bon/muntje.

Wie zich nog wil aanmelden kan tot vrijdag 18.00 uur een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar 06-40384546. Vermeld bij de inschrijving graag je naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat er eventueel nog contact met je opgenomen kan worden.

De afsluitende borrel van 16.00 tot 19.00 uur is in verband met de coronamaatregelen buiten gepland.

De officiële opening van de nieuwe kantine zal in het nieuwe seizoen plaatsvinden.

Ledenvergadering 27-08-2020