VV Peursum wil leden en ouders van jeugdleden op zaterdag 4 juli de kans bieden om het nieuwe sportcomplex te bezichtigen.

Er worden dan heuse ‘stadiontours’ georganiseerd. De tour staat onder leiding van een gids die de bezoekers begeleidt. In de rondleiding krijgen zij de kleedkamers, fysioruimte, materiaalruimtes, kantine zelf, het dakterras en nog veel meer te zien.

De tour wordt aangeboden in verschillende tijdsblokken, omdat de organisatie rekening wil houden met de drukte en de anderhalve-meter maatregel. In elk blok kunnen maximaal 25 personen mee. Er zijn verschillende tijdsblokken: 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00, 15:00 en 16:00 uur. De tour duurt ongeveer 25 minuten, waarna de deelnemers nog een drankje kunnen drinken in de kantine. Hiervoor worden consumptiebonnen/-muntjes uitgedeeld aan het einde van de tour, die recht geven op 1 drankje per bon/muntje.

Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar 06-40384546. Mocht het gewenste tijdsblok vol zijn, dan wordt de aanmelder automatisch doorgeschoven naar het volgende tijdsblok waar nog ruimte is.

Vermeld bij de inschrijving graag uw naam, e-mailadres en telefoonnummer, zodat er eventueel nog contact met u opgenomen kan worden.

Los van de rondleidingen is de kantine vervolgens voor iedereen open voor een hapje en een drankje tussen 16:00-19:00 uur.

Wie het leuk vindt om een ‘stadiontour’ te begeleiden, kan zich aanmelden bij Gerrit Oskam.

Hopelijk tot zaterdag 4 juli!

Ledenvergadering 27-08-2020