Gelieve per 1 juni niet meer de auto parkeren op het oude parkeerterrein en de parkeerplaatsen voor Plein 2. De parkeerplaatsen voor Plein 2 zijn per 1 juni gereserveerd voor de Plein 2-bezoekers. Kom bij voorkeur op de fiets of lopend naar de voetbal.

Tot vrijdag 12 juni zal de huidige aanlooproute naar het sportcomplex open zijn.

We zijn blij dat de training inmiddels goed verloopt, en zien veel blije gezichten. We kunnen terugkijken op een geslaagde pilot van enkele weken trainen in aangepaste vorm en met noodzakelijke maatregelen vanwege het coronavirus.

We proberen tijdens de training, nu het oude complex gesloopt wordt, het nieuwe complex zoveel als mogelijk open te stellen voor toegang tot het ballenhok en voor noodgevallen de toiletgroep.

De kantine en kleedkamers mogen officieel -van overheidswege- pas op 1 juli onder voorwaarden opengesteld worden. De oefenmaterialen (ballen, hoedjes) worden door de trainers/spelers meegenomen naar huis.

Voor sleutels van het nieuwe complex vragen we nog even geduld. In de loop van de maand juni hopen we hier meer over te kunnen melden.

Heeft iemand onverhoopt een pleister nodig: er hangt een oranje verbanddoos in het ballenhok met BHV-spullen.

Hopelijk werkt iedereen mee.

We zijn als vereniging trots op onze leden, leiders en ouders dat de trainingen van de afgelopen weken goed ontvangen en soepel verlopen zijn. Een welgemeend compliment en dankjewel!

Met vriendelijke (sport)groet,

Sander van Beuzekom