Vanaf maandag 11 mei kunnen ook Peursum-leden vanaf 19 jaar weer trainen. Uiteraard met inachtneming van de RIVM-maatregelen met betrekking tot het coronavirus.

De regels voor sporters van 13 t/m 18 jaar gelden ook voor die van 19 jaar en ouder. Aan de inhoud van de richtlijnen in het protocol is niet veel veranderd.

We hebben nu een week ervaring met de huidige protocollen en zien gelukkig weer voetballende jeugd op het sportpark.

In grote lijnen gelden voor sporters de volgende regels: gebruik je gezond verstand, begin voorzichtig en luister goed naar je lichaam en houdt bij 12 jaar en ouder 1,5 meter afstand aan (twee armlengtes). Kom zoveel mogelijk lopend of op fiets naar het complex (op de starttijd van de training) en volg daar de uitgezette looproutes. Vertrek na de training weer van het sportcomplex. Was je handen thuis voor vertrek; op het sportcomplex zijn de kantine en kleedkamers zijn gesloten.

De trainingen vinden plaats volgens het bekende trainingsschema: looptraining kan ook zonder begeleiding.

Richtlijnen voor trainers: bereid je training goed voor, gebruik hoedjes voor 1,5 meter afstand tussen spelers,  bijvoorbeeld bij het afronden, en maak de groep niet te groot.

Er is ook voor de niet-geselecteerden ruimte om te trainen: alleen geen partijen en tot maximaal 21.30 uur want er is geen licht op de velden.
Het sporten is geheel vrijblijvend en niet verplicht.
Iedereen zou één keer per week moeten kunnen trainen. Om het trainen langer mogelijk te houden moeten we wel een aantal richtlijnen/regels naleven. Wij plannen dit trainen tot de tweede week van juni.

Zie voor details van de protocollen de onderstaande link:

Volg deze en eventuele andere aanwijzingen op.

Met vriendelijke (sport)groet,

Het bestuur en de voetbalcommissies.

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden