Beste leden, ouders van leden en supporters,

De maatregelen ter bestrijding van het corona-virus raken iedereen in Nederland, zo ook de voetbalsport.  Alle sportparken zijn op slot en dat is natuurlijk heel jammer voor onze jeugd en seniorenleden die niet in actie kunnen komen met hun team, waardoor ze zowel de voetbalsport als de gezellige ontmoetingen op ons sportpark en in de kantine moeten missen.

Van de ouders en opa’s en oma’s op zaterdagmorgen langs de lijn tot onze trouwe supporters en loyale sponsoren.

Op dit moment zijn alle (oefen)wedstrijden en trainingen zijn tot 28 april verboden door de overheid. Mogelijk blijven ook na deze datum deze strenge maatregelen van toepassing. De competitie en beker wordt niet meer hervat. We hopen erop dat er in september weer normaal gespeeld kan worden. De teams blijven in dezelfde klasse. De poules worden door de KNVB overnieuw ingedeeld.

Alle geplande activiteiten op ons sportcomplex, in april en mei en de maand juni, schuiven door naar volgend seizoen.

Het spreekt vanzelf dat v.v. Peursum zich volledig achter de instructies vanuit de overheid en de KNVB blijft stellen. De gezondheid van onze leden en bezoekers gaat boven alles.

Terecht doet de overheid, gevolgd door vrijwel alle maatschappelijke organisaties een beroep op ons allen om solidair te zijn. Wij merken dat er binnen de sport ook grote bereidheid is om de negatieve gevolgen van deze noodzakelijke maatregelen samen te dragen. De solidariteit is groot.

Het is dan ook goed om te zien dat binnen de overheid hard gewerkt wordt aan het voorkomen van grote negatieve gevolgen voor de sport. NOC*NSF is samen met de KNVB in gesprek met de rijksoverheid en de gemeenten om te bezien hoe de nu door hen gecreëerde noodmaatregelen en noodfondsen er aan kunnen bijdragen dat de (voetbal)sport in Nederland ook na deze crisis haar grote maatschappelijke functie weer snel op kan pakken.

Het zal niemand verbazen dat er ook voor onze vereniging, behoorlijke negatieve financiële gevolgen zijn. Inkomsten vallen weg (denk alleen maar aan de weggevallen kantineopbrengsten), terwijl de vaste lasten blijven doorlopen. Uiteraard proberen wij waar mogelijk financiële compensatie te krijgen. Wij hopen dat onze leden en sponsoren ook in deze voor iedereen moeilijke tijd solidair zullen blijven met onze vereniging.

Laten wij allen vertrouwen houden om elkaar weer snel te mogen begroeten op het vernieuwde sportpark. Want de nieuwe accommodatie zal nu in gebruik worden genomen zonder de geplande feestelijkheden. Dit houden we te goed.

Wat rest is o.a. de verhuizing, en het terugbrengen van kleding, etc.

De kleding kan worden terug gebracht.

We zijn een prachtige club en met elkaar zijn we sterk, iedereen bedankt voor de inzet.

Indien mogelijk organiseren we activiteiten en plannen we een extra ledenvergadering.

Tot slot, zorg goed voor jezelf en voor elkaar! Hopelijk kunnen we dan spoedig weer het normale (voetbal)leven met elkaar oppakken.

Het bestuur van v.v. Peursum

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden