Einde klaverjas-seizoen?

Onze kaartcompetitie bestaat uit acht ronden. Daarvan zijn er vier gespeeld en is er begin maart al één uitgesteld. Gezien de ontwikkelingen en het feit dat we als organisatie gezondheid heel belangrijk vinden, wordt er tot nader orde niet gekaart voor de competitie.

Net als de overheid proberen wij jullie alvast wat duidelijkheid te geven over de periode waarin er niet gekaart wordt. En wij hebben besloten dat we in ieder geval tot 1 juni geen kaartavonden organiseren.

De laatste kaartavond stond gepland voor 8 mei en na juni komt de zomervakantie alweer dichtbij. Het gaat daarmee een uitdaging worden om nog iets van een volwaardig seizoen er van te maken. De komende tijd houden we uiteraard de ontwikkelingen in de gaten en gaan we nadenken wat we met dit seizoen doen? Komt er een kampioen? Wordt volgend seizoen wat opgerekt en worden de punten meegenomen? Of duurt de crisis zo lang dat volgend seizoen ook anders wordt dan gepland?

Op dit moment is het nog allemaal onbekend. Heb je ideeën, deel ze dan gerust met ons. Voor ons is dit namelijk ook een nieuwe situatie. Tot zover de berichtgeving vanuit de kaartclub.

Pas allemaal goed op jezelf.

Groeten Freek en Frank

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden