Peursum 2 stond zaterdag binnen 20 minuten al met 4-0 achter bij IFC 2. Nadat Peursum nog voor rust terugkwam (4-2), werd het na de thee een echte walk-over. Onder lenteachtige omstandigheden stond er zaterdag een lunchwedstrijd op het programma: uit in Hendrik-Ido-Ambacht tegen IFC 2. Deze ploeg stond stevig in de sub-top en dus wachtte de mannen van Paul Heijkoop een zware klus. Misschien kwam het vanwege het pupillentijdstip van de aftrap en was Peursum nog niet helemaal wakker, maar binnen 5 minuten kwam IFC al op voorsprong. Een lange bal werd achter de verdediging gelegd, waardoor de spits makkelijk de 1-0 op het scorebord kon zetten. Vervolgens ging het snel met het scoreverloop. Alle elf de spelers aan Peursum-kant leken te genieten van het lekkere weer, maar dat resulteerde binnen 20 minuten al in een 4-0 achterstand. Wakker Uiteindelijk schrok de ploeg van trainer Paul wakker en kwam het beter in de wedstrijd. Dit resulteerde ook in een goal: met een lange bal kon Jurre Jesse bereiken, die de goed spelende Robin wegstuurde. Hij deponeerde vanaf een meter of 25 de bal met een volley achter de keeper: 4-1. Vlak voor de rust kwam Peursum ook nog op 4-2. Via een voorzet van Kay aan de rechterkant was het wederom Robin die de bal Bekeken langs de keeper tikte. Daarmee was het ook meteen rust. In de kleedkamer had iedereen het idee dat als de 4-3 snel zou vallen, er zeker weer wat mogelijk was deze middag. Niets was echter minder waar. Het steeds terugkerende probleem van Peursum 2 dit seizoen diende zich opnieuw aan. Direct na de aftrap was het de thuisploeg die meteen weer raak schoot, ditmaal vanuit de corner. Uiteindelijk viel ook de 5-2 vrijwel direct en daarmee werd de spreekwoordelijke deksel toch echt op de neus van de gasten gedrukt. Uiteindelijk werd het zelfs 6-2 en 7-2. En zo ging ook de 15e wedstrijd van het seizoen verloren voor de mannen uit Giessenburg. En waar de concurrentie punten pakte, wordt het voor Peursum nu wel heel erg lastig om er nog wat van te maken dit seizoen. Peursum staat, met nog 7 wedstrijden te gaan, op 8 punten van de 'veilige’ plekken. Gaat de ploeg van Paul Heijkoop het nog redden? Zaterdag wacht de thuiswedstrijd tegen Dubbeldam 2.

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden