CLUB VAN 50 MAAKT ZICH OP VOOR TWEEDE SEIZOENSHELFT

Tijdens de start van het seizoen 2019 – 2020 is de ‘Club van 50’ nieuw leven ingeblazen. Het eerste deel van het seizoen is achter ons en maken ons gereed voor de tweede seizoenshelft. We kijken terug op een positieve start waarin zo’n 70 leden zich bij de Club van 50 hebben gevoegd. Uiteraard zullen we niet stilzitten en blijven we liefhebbers van Peursum benaderen om lid te worden van de Club van 50. Zo kan je ook van de tweede seizoenshelft lid worden. Je lidmaatschap is dan geldig tot de Winterstop van het seizoen 2020 – 2021!

Gedurende het seizoen is er een bijdrage geleverd aan de volgende projecten:

• ‘Sinterklaas Schoen zetten’ voor de jeugd
  • Dartbordstandard voor Bazaar activiteit

Daarnaast zijn we momenteel in gesprek met de bouwcommissie van het nieuwe complex om een mooie bijdrage te leveren aan het nieuw op te leveren terras.

Zoals wellicht is opgevallen in de kantine is ook het oude Club van 50 bord weer terug van weggeweest! Hier vindt je alle leden van de Club van 50. Voor het nieuwe complex zullen nieuwe borden gemaakt worden die passen in de stijl van het nieuwe complex!

Nog geen lid? De Club van 50 is toegankelijk voor iedereen: supporters, leden en oud-leden, ouders en vrienden van vrienden van VV Peursum. Ja, ik wil lid worden! Maar hoe? U kunt op 2 manieren lid worden van de Club van 50. Dit kan door onderstaand machtigingsformulier digitaal in te vullen en te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het machtigingsformulier in te vullen en af te geven in de Club van 50 box die op de bar te vinden is. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust aan Jan Zwakhals of Twan Romeijn. Wij zijn ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bereiken!

Machtigingsformulier:

Download hier het machtigingsformulier.

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden