PEURSUM 1 START VOORBEREIDING TWEEDE SEIZOENSHELFT IN KEULEN

Op vrijdagochtend 10 januari verzamelde de selectie zich op Sportpark Peursum voor een trainingskamp dat sinds vele jaren weer is georganiseerd. De voorbereiding van het tweede seizoenshelft is gestart in Keulen. Afgeladen met kleding, ballen, doeltjes, hesjes en pionnen vertrok 21 man (18 spelers en 3 begeleiders) richting de Jeugdherberg gelegen aan de Rijn. Er werd snel uitgepakt om vervolgens richting sportpark Cfb Ford Niehl af te reizen. Tijdens de warming-up werden de pionnen uitgezet door André & Richard voor de verschillende oefeningen die waren uitgewerkt door Mark Krijgsman. Ter afsluiting van de training werden er nog kleine partijtjes gespeeld om vervolgens te proosten op de geslaagde training! In de avond werd er gedineerd en was er een ruimte in de Jeugdherberg afgehuurd waar werd getafeltennist, gedart, gepokerd & ge-31’igerd. De selectie werd gedurende de avond nog getest op algemene kennis, voetbal kennis en regionale kennis door middel van een Pub quiz! Toen iedereen was uitgespeeld, vertrok men naar de slaapkamers om de volgende ochtend weer vroeg op te staan voor de tweede training.

De tweede training, onder leiding van Mark, stond in het teken van afronden, aansluiten en druk zetten dat in verschillende speelvormen tot uiting kwam. Na de training werden de spullen weer ingepakt en stond er Paintballen op het programma! In de avond werden er wederom spellen gespeeld in de Jeugdherberg en werd het nachtleven van Keulen ontdekt.

Het trainingskamp is zeer goed bevallen en smaakt naar meer. We zijn klaar voor de tweede seizoenshelft, die we zullen aftrappen met een wedstrijd tegen ASH. Momenteel staan we op de 4de plek. Doel van de tweede seizoenshelft is om bij te blijven, een periode te pakken en minimaal te eindigen bij de top 3. Hierdoor is het haalbaar om nacompetitie te spelen op het nieuwe sportpark. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dit te realiseren!

Peursum 1

Complex voorlopig gesloten

Voorlopig geen trainingen en geen wedstrijden