Verslag Peursum 2 – Internos 3

02-11-2019

Nadat er vorige week vrij kansloos werd verloren van de Zwerver stond er afgelopen zaterdag een ware degradatiekraker op het programma: Peursum 2 tegen Internos 3, de gasten uit Etten-Leur maakte de lange reis wetende dat als ze vandaag 3 punten wisten mee te nemen ze de figuurlijke rode lantaarn in ieder geval kwijt waren.

De wedstrijd begon zoals je verwacht bij een wedstrijd tussen de nummer laatst en ene laatst, ploegen met weinig vertrouwen resulteerde in een slechte wedstrijd met wat kansen hier een daar. Na een klein half uur spelen werd Youri alleen voor de keeper gezet en wist de bal wel langs de doelman te krijgen maar ook langs de paal, de stand bleef 0-0.
Internos kreeg ook een aantal kansen in de eerste helft maar ook hun wisten de bal niet langs onze keeper Kevin te krijgen. Ruststand 0-0.

De 2e helft begon een beetje afwachtend, beide teams bang om te verliezen, nadat Internos de verdediging van de roodhemden uit Giessenburg meerdere malen het heel lastig maakte bleef het lang 0-0 tot uiteindelijk toch de 0-1 viel voor de gasten, de spits van Internos werd via een lange bal alleen voor Kevin gezet en wist de rust te bewaren en de 0-1 binnen te schieten met nog maar 10 minuten op de klok.

Met nog maar 10 minuten te spelen moest Peursum natuurlijk komen, op zoek naar de 1-1, echter geef je dan onvermijdelijk meer ruimte weg achterin, waar Peursum nog dacht aan de 1-1... Waren het toch weer de gasten die de goal wisten te maken, met een vrije trap van randje 16 wist de aanvoerder van Internos de bal onder de muur door te krijgen en ook langs Kevin waarmee de 0-2 een feit was.

Peursum deed nog wel wat terug, via een combinatie wist Jeroen Jurre alleen voor de keeper te zetten en hij schoot de 2-1 nog op het scorebord, alleen kwam die aansluitingstreffer te laat om nog wat aan de 5e verloren wedstrijd van het seizoen te doen.

Vanwege het doelsaldo staat Peursum nu op een ene laatste plek, maar dat er wat moet gaan veranderen voor de ploeg uit Giessenburg is een ding wat zeker is.

Volgende week de wedstrijd tegen Groot-Ammers 2, om 15:00 op sportpark Peursum, tot dan.

0-1 Internos
0-2 Internos
1-2 Jurre

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.