Club van 50

De ‘Club van 50’ is een maandje onderweg en met veel enthousiasme zagen we al meer dan 30 aanmeldingen binnenkomen. We willen via deze weg iedereen bedanken die zich heeft aangemeld voor de Club van 50!

Uiteraard willen we het hier niet bij laten en zullen we actief blijven rondvragen & promoten om lid te worden van de Club van 50. Door €50,- te doneren aan de Club van 50 bent u a lid!

Deze financiële bijdrage zal worden ingezet voor de realisatie van diverse projecten binnen de vereniging. Het gaat in het bijzonder om projecten die bijdragen aan het verhogen van het sportplezier voor de sporter, de verfraaiing van het sportpark en het beschikbaar stellen van materiaal aan teams. Ook u heeft inspraak in de projecten vanuit de Club van 50. Mocht u een goed idee/initiatief hebben, laat het dan weten door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. We zullen dan gezamenlijk kijken of dit haalbaar & passend is!

Momenteel zijn we actief met de eerste inventarisatie van uitgaven en de opmaak van een ‘Club van 50’ bord dat zal komen te hangen in de kantine. Op dit bord zal ook uw naam, zoals in onderstaande afbeelding, worden vermeld!

Wie kan er lid worden?

De Club van 50 is toegankelijk voor iedereen: supporters, leden en oud-leden, ouders en vrienden van vrienden van VV Peursum.
Ja, ik wil lid worden! Maar hoe? U kunt op meerdere manieren lid worden van de Club van 50. Dit kan door onderstaand machtigingsformulier digitaal in te vullen en te mailen naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door het machtigingsformulier in te vullen en af te geven in de Club van 50 box die naast de bar te vinden is. Ook is het mogelijk om een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met hierin de vermelding van uw naam & bankgegevens. Uiteraard zullen deze gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Vragen?

Heeft u nog vragen, stel ze gerust aan Jan Zwakhals of Twan Romeijn. Wij zijn ook via telefoon (06 11 62 14 82) en e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te bereiken!

Machtigingsformulier

Download hier het machtigingsformulier.

Samen met uw bijdrage maken we meer mogelijk voor Voetbalvereniging Peursum!

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.