Rabobank Clubkas Campagne 2019

VV Peursum is ook dit jaar ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne! Verenigingen en stichtingen konden zich tot 5 maart inschrijven voor de campagne.

Leden van de Rabobank Alblasserwaard Vijfherenlanden kunnen stemmen van dinsdag 19 maart t/m 2 april 2019. Je ontvangt als lid op 19 maart een unieke stemkaart. Leden die na 1 februari lid zijn geworden ontvangen een e-mail. Hiermee kun je vijf stemmen uitbrengen op je favoriete verenigingen en stichtingen, waarvan maximaal één stem op VV Peursum!

Elke stem is geld waard! Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne wordt namelijk € 125.000 verdeeld onder de verenigingen en stichtingen die mee doen.

Stemt u op Peursum? Hopelijk mogen wij met behulp van uw stem wederom een mooie cheque in ontvangt nemen van de Rabobank.

Heb jij een rekening bij de Rabobank, maar ben je nog geen lid? Klik dan op deze link om lid te worden van de Rabobank. Zodra je lid bent kun je ook meestemmen met de Rabobank Clubkas Campagne.

Logo RCC en Peursum

11 okt 2019