VV Peursum is voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een trainer voor de JO19-1, op dit moment uitkomende in de 1e klasse

Wij zoeken een ervaren en enthousiaste trainer die onze spelers verder wil ontwikkelen. Ontwikkeling en plezier zijn bij ons waarden die hand in hand gaan. VV Peursum kent uitstekende faciliteiten om dit te bewerkstelligen, met een groeiende jeugd en vele enthousiaste vrijwilligers.

Wij zijn op zoek naar een trainer die:

• Affiniteit heeft met jeugdvoetbal, waar ontwikkeling en plezier voorop staan
  • Communicatief en sociaal vaardig is
  • Twee keer per week de training verzorgt en op zaterdag de wedstrijd begeleid
  • Regelmatig overleg heeft met de co√∂rdinator van desbetreffende categorie
  • Ervaring heeft als jeugdtrainer
  • Bij voorkeur in het bezit is van een UEFA C Youth of Juniorentrainer diploma

Wat kun je van VV Peursum verwachten:

• Uitstekende faciliteiten
  • Begeleiding vanuit de vereniging, ook om jou als trainer verder te ontwikkelen
  • Een marktconforme vergoeding

Indien je interesse hebt, gelieve een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor extra informatie kun je bellen met Carlo Mekes, telefoonnummer 06-37544438. Wij nodigen jou graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Met sportieve groet,
Jeugdcommissie VV Peursum