Op dinsdag 31 oktober 2017 heeft voorzitter Ad van der Aa namens VV Peursum een bouwteamovereenkomst getekend met Gemeente Giessenlanden en bouwonderneming Stout. Precies een jaar lang heeft de bouwcommissie intensief overleg gevoerd met genoemde bouwteampartners, de architect, de toekomstige gebruikers, Vridos en De Til.

De club laat weten dat er in deze periode veel opties zijn bekeken en compromissen zijn gesloten met als voorwaarde het behoud van de originele gedachte: een clubgebouw bestaande uit 2 verdiepingen op het hart van het hoofdveld. Voor wat betreft de buitencontouren van het clubgebouw heeft het ontwerp inmiddels zijn definitieve vormgeving gekregen. Met gepaste trots presenteren we de impressies van de aanzichten.

In de komende weken zullen we tekeningen ophangen in de kantine zodat een ieder de indeling kan zien. De bouwcommissie van voetbalvereniging Peursum zal in de ledenvergadering het definitieve ontwerp van het nieuwe clubgebouw presenteren.

Impressie1Impressie1Impressie1Impressie1Impressie1

27 mrt 2019