Met ingang van 1 oktober wijzigt de doordeweekse kantinedienst. De laatste tijd worden de doordeweekse avonden bemand door de seniorenteams die dit met verve doen. Er schijnt zelfs al een onderlinge strijd op de woensdag te zijn wie de hoogste omzet haalt. De donderdagavond was altijd echter de achilleshiel. De voetballers die klaar waren met hun laatste training van de week hadden uiteraard zin om nog lekker lang te blijven plakken. Voor het barpersoneel was dat echter niet altijd te combineren met het feit dat de volgende ochtend de wekker weer driftig tekeer ging. Dat is natuurlijk wel zonde want velen van jullie zullen de "ouderwetse" donderdagavonden nog herinneren.

Om dit probleem op te lossen hebben we gevraagd of Peursum 5 en Veteranen 1 deze bardienst na hun training willen verzorgen. En gelukkig hebben zij hier positief op geantwoord. Dit betekent wel dat de maandagavond nog vacant is, waar daar stonden zij eerst. Wij hopen dat er een seniorenteam is (of een mix van) die voor deze relatief korte en rustige avond de bezetting achter de bar op zich wil nemen.

Interesse kun je aangeven aan Anke de Jong via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De barbezetting doordeweeks ziet er als volgt uit:

Maandag: vacant
Dinsdag: Peursum 3/4
Woensdag: Peursum 1/2
Donderdag: Peursum 5/VE1

Al deze teams: Bij deze nogmaals dankjewel voor jullie wekelijkse topprestatie.

Kantinecommissie vv Peursum 

 

Bardiensten

 

Barman


10 mei 2019
Klaverjassen
 • 01 juni 2019
  Toernooien
 • 21 juni 2019
  Penalty Bokaal
 • 21 juni 2019
  Tentenkamp
 • 22 juni 2019
  Oud VR1 - Nieuw VR1
 • 22 juni 2019
  Slotdag
 • vvPeursum