Nieuwbouwplannen & Financiering

Wim van Genderen presenteerde de huidige plannen van de nieuwbouw. Na een goede uitleg van Frank aan de Wiel en voorzitter Ad van der Aa werd algemeen ingestemd om meer bij te dragen aan de nieuwbouw van het complex van Peursum. We hopen allen dat de plannen kunnen worden doorgevoerd. Vol verwachting kijken we vooruit.

Peursum 2.0

Namens de werkgroep Peursum 2.0 gaf Twan Romeijn een presentatie van de bevindingen en aanbevelingen van Peursum 2.0. De presentatie en het filmpje zijn hieronder in dit artikel te vinden. Een breed samengestelde werkgroep maakte een rapportage n.a.v. de gehouden enquête onder de leden en diverse besprekingen met aanbevelingen voor sfeer, beleid en prestatieniveau, communicatie, vrijwilligers & betrokkenheid en organisatie. Het  gaat vooral om positieve aanbevelingen , waarin centraal staan: geen vrijblijvendheid, focus op plezier, samenwerking en waardering. Maar ook ‘iedereen zet zich inwe zetten er samen de schouders onder !’.

De vele aanwezigen reageerden positief op de presentatie. Vanuit Peursum 2.0 is aangegeven om bij voorkeur zo snel mogelijk aan de slag te gaan met een goed en breed gedragen vrijwilligersbeleid, het goed bezetten van het bestuur en de commissies, zodat de organisatie en aandacht voor elkaar zo goed mogelijk kan verlopen. Goede communicatie is hierin van essentieel belang.

Peursum 2.0

Vervolg

Hoe gaan we dat bereiken? Wat wordt verwacht van ieder en hoe regelen we dit? Dit vraagt om uitwerking voor een volgende ledenvergadering!

De sfeer en betrokkenheid op de vergadering was positief en inspirerend. Dat is mooi, maar nu moeten we dit gezamenlijk doorzetten!

We moeten er direct mee aan de slag om de vereniging goed te laten draaien én daar is jullie hulp/ inzicht bij nodig. Wil je gezamenlijk met een deel van werkgroep Peursum 2.0 nadenken over bovenstaande punten? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je daarnaast ideeën voor vrijwilligerswerk of wil je jezelf beschikbaar stellen voor vrijwilligerswerk? Geef dit dan door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Werkgroep Peursum 2.0

N.B. Heb je belangstelling voor een uitwerking van de enquête met vragen en reacties, en voor de rapportage (met bevindingen en aanbevelingen) van werkgroep Peursum 2.0 neem dan contact op met Jan Verspuij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier voor een PDF versie van de Presentatie en een link naar het filmpje

28 nov 2018
  • 29 nov 2018