spelerspas

Voor aanvang van het seizoen 2018/2019 dienen alle actieve spelers van 12 jaar en ouder een goed lijkende pasfoto op hun spelerspas te hebben. Zoals in een eerdere mededeling al aangegeven kunnen speler(sters) jonger dan 16 jaar zelf hun persoonlijke gegeven in de voetbal.nl app. niet wijzigen.

Zie voor meer uitgebreide informatie de mededelingen van afgelopen week op deze site.

Naast dat alle actieve speler(sters) 12 jaar een geactiveerde spelerspas dienen te hebben, is het verplicht dat deze pas van een duidelijk lijkende foto van de betreffend speler(ster)is voorzien. In de praktijk blijkt dat er veel nog veel verouderde foto’s op de pasjes staan, deze dienen ook voor aanvang van het nieuwe seizoen te zijn aangepast.

Mocht het aanpassen op plaatsen van een foto of het wijzigen van de persoonlijke gegevens problemen opleveren of niet lukken, neem dan even contact op met:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij wijzen jullie er nogmaals op dat in sportlink een juist e-mailadres van speler(ster) moet zijn ingevuld om je gegevens te kunnen aanpassen. Voor leden onder de 16 jaar zal er een mailadres van ouder/voogd bekend moeten zijn. Dit kan alleen aangemaakt worden door de ledenadministratie van de club. (zie ook de eerdere mededelingen over dit onderwerp).

Wim den Toom ledenadministratie VV Peursum.


01 juni 2019
Toernooien
 • 15 juni 2019
  De Kreij Wedstrijd VE
 • 21 juni 2019
  Penalty Bokaal
 • 21 juni 2019
  Tentenkamp
 • 22 juni 2019
  Oud VR1 - Nieuw VR1
 • 22 juni 2019
  Slotdag
 • vvPeursum