Slotdag zaterdag 30 juni

Oud Peursum – Nieuw Peursum

Een van de activiteiten op deze warme slotdag als afsluiting van het voetbalseizoen 2017-2018 was een wedstrijd tussen Oud Peursum en Nieuw Peursum.

John Sack

Ook voor de niet meer als voetballer actief zijnde John Sack was het zweten

Naast de jeugdigere en inmiddels elders spelende mannen als Johan Woltman Robin Peursem – Niels Nomen en Aron Eijkelboom. waren er ook wat echt oudgediende.

2018 oud tegen nieuw Job van der Linden
                                                                                                    Ook Cor van der Linden was, enkele kilootjeszwaarder, van de partij

Zo waren o.a. John Sack en Cor van der Linden naar Sportpark Peursum gekomen om weer eens een wedstrijdje te spelen. Maar ook o.a. Martin en Jan Korevaar en de naar Pernis verhuisde Andre Rietveld trapten weer eens een balletje in wedstrijdverband.

mannen kijken

Het was heerlijk toeven langs de lijn op deze prachtige zaterdagmiddag waar vooral het plezier centraal stond.

O N 2                                            Met een grote barbecue en de nodige drankjes als afsluiting van de slotdag, was het nog lang gezellig op Sportpark Peursum.

Meer foto's in het fotoalbum op deze website.

Verslagen van de Wout Bor Penalty Bokaal spelmiddag volgen later.

Wim den Toom.

john sack