Door blessureleed moest het damesteam van Schelluinen zich helaas terugtrekken uit de competitie. VV Peursum zit in dezelfde competitie als VV Schelluinen, en ook daar zijn bezettingsproblemen. Na een kort gesprek en wat bezoekjes over en weer zijn alle dames donderdag 3 mei j.l. bij elkaar gekomen om kennis met elkaar te maken. Het betreft een gecombineerd team van een 25-tal dames. Ze trainen gezamenlijk t/m 21 juni a.s. 


Team Peurschuin?
Aan het einde van dit seizoen bepalen de dames en staf of de laatste paar weken gezamenlijk trainen is bevallen. Indien dat zo is schrijven de dames volgend seizoen in als een gecombineerd team. "VV Peurschuin" werd er gekscherend geroepen door één van de dames. De KNVB zal dan de helpende hand reiken maar de basis moet zijn dat alles op basis van gelijkwaardigheid plaatsvindt. Dat betekent dat de ene avond (of week) bij VV Peursum wordt getraind en de andere avond  (of week) bij VV Schelluinen. Datzelfde geldt ook voor de thuiswedstrijden. De staf bestaat uit trainer André Schmaal en Juul Brand is de leidster van het team. De dames van VV Peursum hopen mogelijk nog een grensrechter te kunnen vinden. Een volwaardig damesteam met een volwaardige staf!

Al met al een goede ontwikkeling! Tenslotte zou VV Peursum volgend seizoen geen dames 2 team meer hebben en het damesteam van VV Schelluinen kan zich ook weinig permitteren met blessures en werk van sommige dames. Met deze oplossing kunnen alle dames lekker blijven voetballen! 

Namens beide besturen wensen we de dames veel plezier!

Peurschuin

Bron: www.vvschelluinen.nl


24 okt 2018
Herfstbingo
 • 27 okt 2018
  Oktoberfest
 • 09 nov 2018
  Klaverjassen
 • 10 nov 2018
  DJ en Band
 • 07 dec 2018
  Klaverjassen
 • 21 dec 2018
  Boutkaarten
 • vvPeursum