De toeschouwers bij de wedstrijd vv Peursum – sv Noordeloos konden aan hun trekken komen afgelopen paasweekend. Meerdere zintuigen werden verwend. Het zicht vanwege de zes doelpunten en de smaak als gevolg van de 1.000 bitterballen. Een prima combinatie die het zichtbaar goed deed bij de in ruime mate aanwezige supporters van beide kanten.

Voor het derde jaar op rij waren de bitterballen gesponsord door het gerenommeerde Autobedrijf Bikker uit Noordeloos (vandaar de naam bikkerballen) en geleverd door de plaatselijke Albert Hein. Een team met enthousiaste vrijwilligers zorgde voor het klaarmaken en rondbrengen van de ballen.

VV Peursum bedankt autobedrijf Bikker voor deze manier van sponsoren. Tevens was er nog een extra sponsoring voor de jeugdafdeling namens Autobedrijf Bikker. Via deze weg willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde actie bedanken voor hun inzet. Zaterdag heeft Jako Bikker al bloemen overhandigd aan de drie dames van de keuken (Carola, Annet en Linda) en de twee meiden die alle duizend bikkerballen hebben rondgebracht (Lotte en Fleur).

Op naar de volgende editie. Die kans is groot want zowel vv Peursum als sv Noordeloos zullen ook volgend seizoen in de vierde klasse zitten. En Jako heeft aangegeven dat zolang ons vlaggenschip en dat van Noordeloos in dezelfde competitie uitkomen, dit evenement jaarlijks zal terugkeren.

Heeft deze actie je inspiratie gegeven? Neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie om je idee om te zetten tot een daadwerkelijke actie.

Bikkerballen 2018 01

Bikkerballen 2018 02