31 december 2016

Denny van Geffen (37) uit Kerkwijk wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van vv Peursum. De club uit Giessenburg is een 2-jarige verbintenis met van Geffen aangegaan. Van Geffen is nu nog trainer van derdeklasser Haaften en staat met zijn team op de elfde plek. Vorig seizoen werd Haaften ongeslagen kampioen met 70 punten uit 26 wedstrijden. Peursum eindigde in dezelfde competitie als derde met 59 punten, 1 punt achter MVV’58.

De nieuwe trainer voldoet aan het profiel dat de technische commissie van vv Peursum voor de nieuwe hoofdtrainer in gedachten had: een jonge ambitieuze trainer die past bij de jonge A-selectie en deze selectie wil begeleiden bij hun verdere ontwikkeling.

Spelersloopbaan Van Geffen
Van Geffen heeft tot zijn 15e gespeeld in de jeugd van Kerkwijk. Na een uitstap van 2 jaar naar de landelijke jeugd van RKC heeft hij van 1997 tot en met 2008 deel uitgemaakt van de hoofdmacht van Kerkwijk.

Trainersloopbaan Van Geffen
Van Geffen, die in bezit is van TC 2 (UEFA B), is bij Kerkwijk van 1994 tot en met 2011 trainer geweest van divers jeugdteams, het damesteam en het 2e elftal. Vervolgens kreeg hij 2 jaar de A-selectie onder zijn hoede.

Hierna werd hij 3 jaar trainer van Nivo Sparta, waarvan 1 jaar als hoofdtrainer. Vervolgens werkte hij 3 jaar als hoofdtrainer van vv Haaften om daarna komend seizoen de overstap te maken naar vv Peursum.

D van Geffen

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.