Het bestuur heeft besloten de contractrelatie met onze sportverzorger, Arie van Duijn, per 1 juni 2017 te beëindigen. De aanleiding is, dat Arie heeft aangegeven om vanaf 1 januari 2017 twee zaterdagen per maand vrij te willen zijn, waarbij de werkzaamheden op dinsdagavond en donderdagavond gewoon zouden worden voortgezet. Arie heeft daarop zelf een voorstel ingediend om de rest van dit seizoen samen met Esther Petersen-van Rijswijk en Remko de Ruiter de verzorging op zaterdagen middels een roulatieschema in te vullen. Het bestuur is blij met deze tijdelijke oplossing, maar heeft aangegeven in het nieuwe seizoen liever voor een structurele oplossing te gaan. We zullen daarom binnenkort een vacature open stellen. Om onze kansen op een positieve respons te vergroten gaan wij als bestuur op zoek naar een sportverzorger die én de trainingsavonden én de wedstrijdbegeleiding op zaterdagen voor zijn/haar rekening wil nemen.

Arie kan niet beloven om na dit seizoen Peursum in de verzorging en de beloofde taken als vrijwilliger (hoofd van de EHBO-/Veiligheidscommissie) bij te blijven staan. Arie is namelijk al benaderd door andere verenigingen, die interesse hebben in zijn expertise als Sportzorgmasseur en Sporttherapeut.

Arie is niet alleen al jaren aan onze vereniging verbonden als professionele verzorger, maar betekent voor veel leden en vrijwilligers meer dan dat. Hierdoor is Arie voor velen een graag gezien persoon bij Peursum. Het bestuur hecht er dan ook veel waarde aan om aan het einde van dit seizoen geen afscheid te nemen van Arie, maar om Arie op passende wijze te bedanken voor de jarenlange inzet gedurende de contractrelatie met Peursum. We hopen namelijk dat we Arie ook na zijn vertrek nog vaak op ons sportpark zullen zien.

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.