Net als voorgaande jaren heeft vv Peursum dit jaar de Sportzaal Neerpolder enkele dagdelen in de kerstvakantie gereserveerd, en wel op 27 en 28 december 2016. In tegenstelling tot voorgaande jaren, waarbij ieder team de zaal een uurtje ter beschikking had, is nu het initiatief genomen om een zaalvoetbaltoernooi te organiseren. Waarbij het volgende schema is opgesteld:

· 27 december 08.30-12.00: JO7 + JO9

· 27 december 12.30-16.00: JO11

· 28 december 08.30-12.00: JO13 + JO15

· 28 december 12.30-16.00: MO13 + MO15 + MO17

Waarbij de kinderen uit de verschillende teams zo eerlijk mogelijk worden verdeeld over 4, 5 of 6 ploegjes van 5/6 spelers (ieder team min 4 spelers + 1 keeper). het is de bedoeling dat spelers zich tussen 08.30-08.45 uur of 12.30-12.45 uur melden/omkleden (eigen sportkleding), zodat we om 09.00 uur en 13.00 uur kunnen starten met het toernooi.

De kantine/tribune van Vridos is deze dagen helaas gesloten. Het is voor ouders/familie natuurlijk wel toegestaan om te komen kijken, maar we zullen iedereen dan wel verzoeken om plaats te nemen op de banken die wij zullen plaatsen. Ook de ploegen die op dat moment niet zelf voetballen, zullen wij verzoeken daar plaats te nemen.

Noot: bij te weinig animo voor een bepaald dagdeel, waardoor het niet mogelijk blijkt een toernooi te laten plaatsvinden, kunnen we (wanneer we dit tijdig weten) altijd nog besluiten de teams die dit wel willen een uurtje de zaal ter beschikking te stellen (tijden NTB). Maar we gaan er vooralsnog vanuit dat we er alle dagdelen een leuk toernooi van kunnen maken!

Wij hebben er veel zin in en hopen er met zijn allen twee leuke dagen van te maken!

Met sportieve groet, Eric Boer en Carlo Mekes

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.