Help jij ook mee?

In 4 minuten geld inzamelen voor VV Peursum!

Rabobank Clubkas Campagne 2017

Rabobank Alblasserwaard Vijfherenlanden draagt clubs in de regio een warm hart toe en stelt jaarlijks € 100.000 beschikbaar via de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van de bank bepalen de hoogte van de donatie. Je mag stemmen als je voor 31 december 2016 lid bent van de Rabobank. Het lidmaatschap van de Rabobank is gratis.

Wat moet je ervoor doen:
Ben je nog geen lid van de Rabobank? Neem dan snel een kijkje op www.rabobank.nl/leden.
Het aanmelden via deze link is een fluitje van een cent en kost 2 minuten van je tijd. In april ontvangen leden per post een stemkaart met een unieke stemcode waarmee ze binnen 2 weken kunnen stemmen op vv Peursum. Om mee te kunnen/mogen stemmen hoef je je alleen maar aan te melden.

In 2015 heeft deze actie Peursum € 649,60 opgeleverd en in 2016 €725,17. We hopen dit jaar, met jouw steun, nog meer stemmen te winnen voor onze vereniging!

Clubkas Rabobank 1

Clubkas Rabobank 2.jpg

Ook wordt er een creativiteitsprijs uitgedeeld. Het zou erg leuk zijn als iemand (bijvoorbeeld in het kader van zijn maatschappelijke stage) een leuke inzending maakt. Voorbeelden hiervan zijn:

Voorbeeld van ‘promotie’ door voetbalvereniging: https://youtu.be/qjxPlV6JpWQ?list=PLfZ5NzHSICcUpuY_CQAIptIHIoVIT3ty6

Voorbeeld van ‘promotie’ door de stichting Jeugdpret: https://youtu.be/bN1TARy8g4k

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.

LAATSTE NIEUWS - Help jij ook mee? In 4 minuten geld inzamelen voor VV Peursum!