Vandaag is er op VV Peursum een goalmasters gehouden. Goalmasters is een toernooi vorm gebaseerd op 4 tegen 4 (in diverse vormen), 1 tegen 1 en 3 tegen 2. Om 09:00 verzamelde de eerste spelertjes die gespannen stonden te wachten wat ze deze ochtend te wachten stond. Uiteindelijk met ruim 50 kinderen van 4 t/m 9 jaar werd er iets over half 10 afgetrapt. De kinderen gingen enthousiast van start, al zat het weer totaal niet mee. Forse wind en regen zorgde ervoor dat de jongens en meisjes snel doorweekt waren. Na ruim een uur voelde de leiding zich genoodzaakt om het toernooi te stoppen. Het was simpelweg te koud en te nat en de kinderen zaten er gewoon doorheen. Eenmaal binnen werden ze voorzien van drinken & chips die door de Albert Heijn uit Giessenburg waren gesponsord. Als aandenken van de Goalmasters kregen de kinderen een mooie bidon met het logo van de VV Peursum Foundation erop.

Goal Masters 1

In de middag was het de beurt aan de jongens en meisjes tussen de 10 en 14 jaar. Het slechte weer had inmiddels plaats gemaakt voor een lekker nazomers zonnetje. Om half 2 gingen de kids van start. Men werkte 6 speelrondes in diverse vormen af en na 1 uur en 45 min was er een eindstand. De 2 ploegen die de meeste punten hadden verzameld speelde onderling een 4 tegen 4. De winnaars van dit duel speelde een onderlinge 1 tegen 1 en uiteindelijk bleek Aaron de sterkste en mag zich dit jaar Goalmaster 2016 van VV Peursum noemen. De kinderen konden net zoals de ochtendgroep na afloop genieten van drinken en chips en kregen ook een bidon mee.

Goal Masters 2

De leiding, Ron Schaap & Rob Fluijt, wil alle deelnemers bedanken voor hun deelname. Ook willen wij alle vrijwilligers op het veld, in de kantine, in de keuken, en de terrein-medewerkers bedanken voor hun hulp van vandaag. Ook de sponsorcommissie bedankt voor jullie inzet!! Zonder jullie allen was dit niet mogelijk geweest!!

Als laatste willen we de Albert Heijn bedanken voor hun sponsoring.

Nogmaals iedereen bedankt en tot volgend jaar !!

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.