velden1

Het is een gezegde wat bijna altijd klopt, alleen in dit geval wordt het toch moeilijk om het te overtreffen. Het gras bij Peursum is echt mooi groen. Maar daar moet wel heel wat voor gebeuren om alles zo mooi te houden.

Dus zomaar een greep uit het leven van onze commissie van het onderhoud en materialen.
Deze ploeg mensen staan er bijna iedere dag om alles weer in orde te brengen. Om iedereen met plezier te laten trainen en voetballen bij onze voetbal vereniging Peursum.

Zomaar een opsomming wat er bij komt kijken om een idee te krijgen wat er heel de week gebeurt om ons sportpark er zo uit te laten ziet. Grasmaaien, kanten bijhouden, bomen snoeien, sloot kanten bijhouden, onkruid wieden, gaten in velden dicht trappen, bezanden, lijnen krijten, bij droog weer sproeien van de velden, onderhoud ballen, onderhoud gebouwen, kleedkamers schoonmaken, kantine schoonmaken, eventuele reparatie en vervanging van doelnetten en op zaterdag het hijsen van de vlaggen. En vast zijn er zeker nog dingen niet opgenoemd.

Al met al een hele waslijst om toch weer te zorgen dat alles er zo bij ligt. Door omstandigheden wordt deze ploeg mensen wel steeds kleiner dus wordt de druk bij deze mensen steeds hoger. Daarom een oproep of er vrijwilligers zijn om deze ploeg mensen te komen versterken al is het maar een ochtend in de week. Laat het bij ons weten als jij mee wilt helpen om het gras bij VVPeursum zo mooi groen te houden.

velden 2

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.

LAATSTE NIEUWS - Het gras bij de buren....