Dit zijn VOORLOPIGE indelingen voor seizoen 2016/2017, omdat er nog verschuivingen kunnen plaatsvinden i.v.m. ledenmutaties. Aanmeldingen van nieuwe jeugdleden worden toegepast volgens het jeugdbeleidsplan.

Staat je naam niet op de voorlopige indeling? Neem dan a.u.b. direct contact op met de jeugdcommissie door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We zijn nog dringend op zoek naar spelers en speelsters voor de E categorie. Rondvragen bij vriendjes en vriendinnetjes levert misschien nog een paar nieuwe spelers en/of speelsters op. Als er vragen zijn over de indeling m.b.t. een kind, dan kunnen de ouders een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op donderdag 7 juli verwelkomen we de ouders die een e-mail hebben gestuurd graag tussen 19.00 en 20.30 uur in de kantine van Peursum.
Op zaterdag 20 augustus is de knakworsten-/pannenkoekentraining en dus de start van het nieuwe seizoen voor de jeugd. Meer informatie over 20 augustus kunt u later op de website terugvinden.

Jeugdcommissie van vv Peursum

Mini Peursum

Korte uitleg:
Zoals eerder al aangegeven en zichtbaar in de voorlopige indeling, zijn wij nog dringend op zoek naar spelers voor de E categorie.
Ziet u ergens drie vraagtekens staan (???) dan moeten we deze namen nog invullen. Heeft u interesse? Weet u niet precies waar u aan toe bent maar zou u graag meer informatie ontvangen?  Dan kunt u zich melden bij de jeugdcommissie. Peursum kan namelijk ook ondersteuning bieden voor trainers, leiders en scheidsrechters.

A jeugd:

A jeugd 2016 2017

B jeugd:

B jeugd 2016 2017

C jeugd:

C jeugd 2016 2017

D jeugd:

D jeugd 2016 2017

E jeugd:

E jeugd 2016 2017

F jeugd:

F jeugd 2016 2017

Mini's:

Mini jeugd 2016 2017

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.