Zaterdag 11 juni 2016.

De laatste officiële zaterdag van seizoen 2015/2016 voordat we het sportpark voor een aantal weken gaan sluiten.  Geen rustige zaterdag uiteraard, maar een gezellig druk programma!
De ochtend begon vroeg, en helaas regenachtig, met de voorrondes voor het Wout Bor Penalty Bokaal. De regen mocht de pret niet drukken. Alle kinderen schoten drie penaltys op een keeper van een hoger team.

Voorronde 1

voorronde 2

Na de voorrondes werd de Wout Bor Penalty Bokaal kort onderbroken. Het was namelijk tijd om drie teams te huldigen, de B1, MC1 en de E2. Deze teams werden in het zonnetje gezet omdat ze kampioen zijn geworden. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

mc1 huldigen

b1 huldigen

e2 huldigen

Het stopte met regenen en de temperatuur liep op, tijd voor de finale van de Wout Bor Penalty Bokaal! Het Kawouterbokaaltje is gewonnen door Job van Wijngaarden. Het Bokaaltje is gewonnen door Tim v.d. Vlies. Youri Grinn won de Bokaal. Deze kanjers wisten de meeste penaltys te scoren en gingen uiteindelijke met de bokalen naar huis. Gefeliciteerd! Uiteraard is er ook een Prominenten ronde geweest. Jan Korevaar heeft deze gewonnen, ook van harte gefeliciteerd!

job 1

tim 2

youri 3

bokaal 1

Rond 2 uur 's middags is de Slotdag van start gegaan. 10 teams hebben zich ingeschreven en zijn de strijd om de welbekende slagroomschnitt aangegaan. De activiteitencommissie heeft wederom flink uitgepakt met de spellen, zo moesten de teams o.a. eieren overgooien en levend sjoelen. Aan het einde van de middag bleek dat 'De Freos' de meeste punten hebben gehaald tijdens deze spellenmiddag.

eireren gooien

slagroom spel 1

levend sjoelen

Tot slot heeft iedereen nog kunnen genieten van een uitstekend verzorgde BBQ.  Deelnemers van de Wout Bor Penalty Bokaal, deelnemers van de slotdag, organisatoren en vrijwilligers, bedankt voor al jullie hulp en inzet. Het is een super slotdag geworden!

BBQ2

BBQ1

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.