Rond de winterstop werden wij benaderd door de KNVB of vv Peursum de gastvrijheid van hun sportpark wilde aanbieden om een aantal bekerfinales van de KNVB te laten spelen. Na overleg in het bestuur hebben wij dit aangeboden. We zagen immers dat dit een mooie promotie voor onze vereniging met de daaruit voortvloeiende extra inkomsten zou kunnen betekenen.

Op zaterdag 28 mei zijn er twee KNVB bekerfinale wedstrijden voor senioren gespeeld, dit was alvast een voorproefje op wat ons de 4e te wachten stond.

Afgelopen zaterdag 4 juni was het zover en zijn er op onze accommodatie 11 KNVB bekerfinales gespeeld voor de F, E en D en aansluitend om 17:00 uur de wedstrijd van Peursum 1- Zuilichem 1 om een plaats in de 3e klasse.

Om deze dag goed te laten verlopen is er het nodige voorbereidende overleg geweest en hebben de volgende commissies hiervoor hun volledige inzet gegeven waarvoor zij een groot compliment verdienen.

Scheidsrechterscommissie, Wedstrijdsecretariaat, Ontvangstcommissie, Activiteitencommissie, Kantinecommissie, Gebouw/materiaalcommissie en de Veiligheids-/EHBO commissie.

Er zijn deze dag meer dan 1700 bezoekers op ons terrein geweest en mede dankzij deze commissies is alles perfect verlopen.

Ik heb ook van de KNVB heel veel complimenten gekregen over jullie werk. Vanaf het moment dat men bij het terrein aankwam en opgevangen werd door de parkeerwachten van de ontvangstcommissie, ervaarden bezoekers hoe goed alles georganiseerd was.

Ook van bezoekers hebben we enorm veel complimenten gekregen. Een mooi voorbeeld wil ik jullie nog meegeven: een leider kwam in de bestuurskamer ons uitgebreid bedanken voor de geweldige organisatie. Hij was zo enorm positief ... toen ik hem vroeg “gewonnen zeker”? antwoordde hij “nee 11-1 verloren”.

Ook wil ik mijn medebestuursleden bedanken. Toen we op het laatste moment besloten om entreegeld te heffen en loten te gaan verkopen beseften we dat het lastig zou worden om ook hier nog vrijwilligers voor te vinden. Ze hebben deze handschoen toen zelf opgepakt.

En geheel buiten het zichtveld van iedereen heeft de adviescommissie op zaterdag ook nog een overleg over de nieuwbouwplannen gehad.

Speciaal bedankje voor onze secretaris Lianne Zwijnenburg die heel veel voorbereidend werk heeft verricht.

Als voorzitter ben ik trots op al onze vrijwilligers!

logo KNVB zwart

Seizoen 2015-2016 is nog niet voorbij...

Het einde van het seizoen 2015-2016 nadert snel. Op zaterdag 11 juni zullen de laatste activiteiten plaatsvinden. Kom a.s. zaterdag gerust langs bij Peursum, er valt van alles te beleven!

Ochtend: Wout Bor Penalty Bokaal
Middag: Slotdag & BBQ

Ad van der Aa - voorzitter

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.

LAATSTE NIEUWS - Van de voorzitter...Superdag!